NHL
St. Louis – Boston
Sunnuntai 02.06 klo 03:00

Stanley Cup -sirkus siirtyy lauantai-illaksi Missouriin, jossa ottelusarjan tasoittanut Blues ottaa vastaan Boston Bruinsin finaalisarjassa, josta näyttää tulevan kuuma. Toisessa ottelussa Bruinsin puolustaja Matt Grzelcyk loukkaantui Oskar Sundqvistin käsittelyssä pahan näköisesti ja mies toimitettiin pikaisesti sairaalaan. Tämä antaa ikävän sivumaun muuten nautittavalle finaalisarjalle.

Maalivahtien kamppailussa Jordan Binnington veti pitemmän korren Tuukka Raskia vastaan. Tulokasvahti pelaa todella kovia pudotuspelejä ja miehen hermot tuntuvat kestävän mitä vaan. Patrice Bergeronin johtama ykkösketju hajoitettiin kesken ottelun, sillä se oli sitä ennen varjojen mailla. Myös Dzeno Chará oli Bluesia vastaan todella kovissa vaikeuksissa.

Vaikka Bostonin materiaali on laaja, on selvää, että kärkinimien pitää parantaa seuraaviin otteluihin. Ehkä Bruins odotti helpompaa iltaa toisessa ottelussa ja se kostautui. Nyt Bruinsin pitää kaivaa intensiteetti uudestaan esiin ja pelata vahvuuksiensa kautta.

Vetosuositus

Toinen osaottelu ei muuttanut käsitystä siitä, että Bruins on joukkueista kokonaisuudessaan laadukkaampi. Lähdetään kolmanteen otteluun vierasjoukkue edellä, vetosuositus on Boston voittaa ottelun (jatkoaika mukaan lukien) kertoimella 2,05.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun St. Louis – Boston ja kohteeseen veto ”Boston voittaa ottelun (jatkoaika mukaan lukien)”. Jos Boston voittaa ottelun, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos St. Louis voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]