Nimilista julki! NHL kutsui kuntotesteihin yhdeksän suomalaispelaajaa

© Kuva: Getty Images

NHL:n varaustilaisuutta edeltäviin kuntotesteihin on kutsuttu tällä kertaa yhdeksän suomalaispelaajaa.

Buffalossa lauantaina 1. kesäkuuta järjestettävissä kuntotesteissä on mukana 103 pelaajaa. Suomalaisista kutsun saivat hyökkääjät Kaapo KakkoPatrik PuistolaAntti Saarela ja Marcus Kallionkieli sekä puolustajat Ville HeinolaAnttoni Honka, Lassi ThomsonMikko Kokkonen ja Antti Tuomisto.

Kuntotestien lisäksi NHL-seurat tulevat haastattelemaan haluamiaan pelaajia. Suurin huomio kohdistuu tässäkin tilaisuudessa Kakkoon sekä yhdysvaltalaiseen Jack Hughesiin, joista povataan NHL:n kärkivarauksia.

LUE MYÖS: 

Oliko se sitten siinä? NHL-megatähti Erik Karlssonilta todella vihjaileva viesti

Mieluisa vahvistus! Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja liittyi JYPin kesärinkiin