Marko Anttilan ja Tuukka Raskin ex-luotsi hämmästelee menestystä – ”Tunnustan. En ihan heti uskonut”

© Kuva: Juha Tamminen
KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!

Kokenut kiekkovalmentaja Juha Pajuoja muistelee lämmöllä kahta takavuosien suojattiaan, jotka ovat tänä keväänä samanaikaisesti nousseet totisesti kansakunnan kaapin päälle.

Pajuoja luotsasi Ilveksen A-nuoret SM-kultaan 2005 ja joukkueen kantaviin voimiin kuuluivat Leijonien kapteenina Slovakian MM-kisoissa viilettävä Marko Anttila, sekä Stanley Cupin metsästyksensä tiistaina Boston Bruinsin paidassa aloittava maalivahti Tuukka Rask.

Pajuoja muisteli seikkaa Twitter-tilillään lauantaina Suomen MM-finaalipaikan varmistuttua.

– Tunnustan. Kun v.2004 juhlimme A-nuorten kultaa, niin en ihan heti uskonut että siitä joukkueesta Marko Anttila voi huomenna juhlia maailmanmestarina kapuna ja samaan aikaan joukkueen mv (maalivahti) Tuukka Rask pelaa Stanley Cupista. Hienoja poikia, kaikin tavoin, Pajuoja toteaa julkaisussaan.

Kiekkoluotsille sattui alkumuistelussaan vain pikku lipsahdus, jonka viestiin vastannut Twitter-käyttäjä miehelle korjasi: Pajuoja kirjoitti juniorimestaruuden tapahtuneen 2004, mutta oikea vuosi oli 2005.

KooKoo ideajoukkueena Liigassa! Lunasta talletusbonus!