Liiga kausi on kokonaisuudessaan pelattu. Finaaleihin tänä keväänä ylsivät Kärpät ja HPK. Joukkueiden tasainen sääntö venyi aina seitsemännen pelin jatkoajalle asti, jolloin hämeenlinnalaiset kruunattiin Liigan mestareiksi.

SuomiKiekko-sivusto perkasi finaalisarjan läpi ja kokosi kummankin joukkueen pelaajista tähdistökentällisen.

Kärpät – HPK

Maalivahti: Emil Larmi, HPK

Kumpikin Liiga-finaalien maalivahdeista pelasi huikean kevään ja ansaitsee tunnustusta. Loppujen lopuksi Emil Larmi oli kaksikosta kuitenkin voittava vahti, kun taas Veini Vehviläinen varmasti haluaisi yrittää uudelleen hieman heppoista mestaruuden ratkaissutta laukausta.

Vasen puolustaja: Niklas Friman, HPK

Niklas Friman ei finaaleissa tehopisteillä juhlinut, kuten ei muutkaan puolustajat. Hän onnistui pitämään kuitenkin oman päänsä puhtaana, eikä Kärpät saanut aikaan koko finaalisarjassa kuin kaksi maalia Frimanin ollessa jäällä.

Oikea puolustaja: Jani Hakanpää, Kärpät

NHL:ään ensi kaudeksi lähtevä Jani Hakanpää oli kovan kuormituksen alla finaaleissa. Lisäksi jykeväotteinen puolustaja oli pisteiden valossa parhaita puolustajia ja teki finaaleissa tehot 1+2.

Vasen laitahyökkääjä: Jasper Lindsten, Kärpät

Finaalisarja oli tiukkaa vääntämistä, eikä moni tähtipelaaja saanut itsestään tehoissa parasta irti. Jasper Lindsten sen sijaan nousi uudelle tasolle. Kovasti töitä tekevä hyökkääjä paukutti finaaleissa kolme maalia.

Keskushyökkääjä: Nicklas Lasu, Kärpät

Ruotsalaishyökkääjä Nicklas Lasu oli Kärppien vahvin pelintekijä finaalisarjassa. Kemiat Lindstenin kanssa olivat erityisesti kunnossa, ja kokenut sentteri merkkautti finaaleissa viisi maalisyöttöä.

Oikea laitahyökkääjä: Valtteri Puustinen, HPK

Voittomaali jatkoajalla, syöttö ratkaisevassa finaalissa ja ikää on 19 vuotta. Valtteri Puustinen oli mies paikallaan ratkaisuhetkille, ja ilman hänen yksilösuorituksiaan mestaruus olisi päätynyt Ouluun. Tehoja finaaleissa kertyi lopulta 2+2.