Review Journal -lehden toimittaja David Schoen on saanut tietoonsa, että Vegas Golden Knights yrittää kaupata puolustaja Colin Milleriä ympäri liigaa.

26-vuotias kanadalainen on tehnyt viime vuosina komeita tehoja puolustajalle, mutta tällä kaudella miehen saldoksi jäi runkosarjan 65 ottelussa vain pinnat 3+26=29. Toissa kaudella Miller paukutti runkosarjassa 10 maalia ja 41 pistettä.

Millerin kohtaloksi on koitumassa hänen 3,875 miljoonan dollarin palkan takaava sopimuksensa, joka kestää vielä vuoteen 2022 asti.

– Golden Knights haluaa päästä eroon palkoista tällä kesäkaudella, joten on vain ajan kysymys milloin seura aloittaa tekemään vaihtokauppoja. Yksi nimi, joka on mainittu huhuissa, on Colin Miller. Päävalmentaja Gerard Gallantin ”koirankoppiin” joutunut puolustaja on lähteiden mukaan kauppalistalla, Schoen kirjoitti.