Huima tapaus: NHL-vahvistus floppasi Liigassa pahasti ja sai kenkää – kausi päättyi kuitenkin uskomattomalla tavalla

© Kuva: Getty Images
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Liigajoukkue TPS:ää talvella edustaneen Brandon Gormleyn (arkistokuvassa) kausi oli sanalla sanoen erikoinen. Taalajäillä 58 ottelua pelannut pakki tuli Turkuun pelaajana, jota pidettiin NHL-vahvistuksen. Sesonki jäi kuitenkin länsirannikolla pettymykseksi, kun se ei lähtenyt liitoon missään vaiheessa.

Turkulaisjoukkueessa 24 ottelun aikana tehot 2+6=8 tehnyt puolustaja saikin lopulta kenkää TPS:stä ja hänen tiensä vei naapuriin, Ruotsiin. Siellä Gormley edusti Frölundaa yhteensä 32 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa, joissa tehoja kertyi komeasti 4+10=14.

Koska TPS:n kausi loppui Liigassa jo puolivälieriin, mutta Frölunda vei lopulta SHL:n mestaruuden, osoittautuivat potkut lopulta pelaajan onneksi. Gormley voitti kaksi mestaruutta, koska ruotsalaisjoukkue ylsi myös CHL:ssä pyttyyn.

Kanadalaispakki on silloisen Phoenix Coyotesin kesän 2010 ykköskierroksen 13. varaus.

LIIGAN PUDOTUSPELIEN JUTUT KOOTUSTI TÄÄLLÄ.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!