Huhut Jevgeni Malkinin siirron ympärillä kiihtyvät – siirtymässä toisen venäläistaiturin tutkapariksi?

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin venäläistähti Jevgeni Malkin on pyörinyt viime päivät isosti otsikoissa eri jenkkimedioissa mahdollisen siirtonsa myötä.

Pari päivää sitten Penguinsin seurajohdon kerrottiin olevan ”todella tyytymätön” Malkinin otteisiin. Tämän jälkeen parhaillaan MM-kisoihin valmistautuva Malkin itse myönsi aihetta tyytymättömyyteen seuran taholta todella olevan.

Venäläistähdellä on sopimuksessaan siirrot kieltävä pykälä, joten miehen on itse hyväksyttävä mahdollinen siirtonsa toisaalle. Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman heittääkin ilmoille kaksi itäisen konferenssin seuraa, joihin Malkin tiettävästi olisi valmis siirtymään.

– Hän tulee ainakin harkitsemaan siirron mahdollisuutta. Fiksuin päätös olisi mennä Floridaan kauden jälkeen. Nyt on hän MM-kisoissa, mikä on järkevää ajatusten saamiseksi hetkeksi toisaalle. New York Rangers on luullakseni yksi vaihtoehto. En yllättyisi, jos hän päätyisi Floridaan. Joka tapauksessa hänen täytyy tosissaan haluta sinne, Friedman kommentoi 31 Thoughts -ohjelmassa.

Viimeistä sopimuskauttaan pelaavan Columbus Blue Jacketsin venäläisen tähtihyökkääjä Artemi Panarinin nimi on Malkinin tavoin yhdistetty juuri Panthersiin ja Rangersiin. Malkin maanmies Panarin laiturinaan kuulostaisi kieltämättä todella herkulliselta vaihtoehdolta tulevaisuudessa!