Hävytöntä, Kaapo Kakko! Tanskan MM-maalivahti ylistää: ”NHL:n ykkösvaraus – maaginen pelaaja”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

KOSICE. Tällä kertaa Tanska joutui taipumaan MM-jäillä Leijonille, josta esiin nousi erityisesti Kaapo Kakko.

Vasta 18-vuotias hyökkääjä viimeisteli ottelussa tehopisteet 1+1. Kakon maali oli jälleen huima osoitus hänen yksilötaidoistaan. Leijonalupaus harhautti tilanteessa kaksi Tanskan pelaajaa sekä maalivahdin, ennen kuin hän iski kiekon reppuun.

– Äh! Hän pystyy hämäämään taidokkaasti kehollaan. Tiedän, että hänellä on mahtava laukaus, joten haastoin häntä hieman liikaa. 10 senttiä liikaa – siitä on vaikea palata maalille. Siinä olisi pitänyt olla kärsivällisempi, Tanskan maalivahti Sebastian Dahm kertasi SuomiKiekko-sivustolle ottelun päätyttyä.

Tanskalaisen mukaan Leijonat on aina hankala vastustaja, oli joukkueessa paljon NHL-pelaajia tai ei.

– On aina todella vaikeaa pelata Suomea vastaan. Heillä on usein niin loistavia laukojia. Heillä on riveissään NHL:n tuleva ykkösvaraus. Nuori maaginen pelaaja, jolla on loistava laukaus. Pari vuotta sitten Patrik Laine oli täällä – nyt meitä piinaa Kaapo Kakko, Dahm sanoi.

Ilari Isotalo, Kosice
Twitter: @IlariIsotalo

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!