Edmonton maalivahtiostoksille? NHL-asiantuntijalla ei luottoa Mikko Koskiseen: ”Sama kuin jättäisi tulessa olevan laukun ovelle”

© Kuva: Getty Images

Sportsnetin toimittaja Luke Fox arvioi tuoreessa artikkelissaan NHL-joukkueita, joiden pitäisi ehdottomasti suunnata kesän aikana maalivahtiostoksille.

Yksi näistä ryhmistä on Foxin mukaan Edmonton Oilers, jonka ykkösveskari Mikko Koskiseen ei näytä riittävän luottamusta.

Oilersin tammikuussa potkut saaneen GM Peter Chiarellin viimeisenä tekonaan Koskiselle sorvaama kolmivuotinen ja 13,5 miljoonan dollarin sopimus oli Foxin mukaan sama kuin olisi jättänyt tulessa olevan laukun ”öljymiesten” uuden GM:n Ken Hollandin oven eteen.

Koskisen kauppaaminen muualle on toimittajan mukaan vaikeaa, joten edmontonilaisseuran on hänen mukaansa tyydyttävä suomalaiseen ja hankittava maalinsuulle tämän tueksi riittävän laadukas tekijämies, jotta seuralla olisi toivoa palata jälleen playoff-joukkueeksi ensi keväänä.