Vaikea kausi! Leijonat-maalivahti ei päässyt pelaamaan otteluakaan NHL:ssä – sormi murtui viikonloppuna

© Kuva: Getty Images

Maalivahti Harri Säteri ei päässyt pelaamaan tällä kaudella ainuttakaan ottelua NHL:n puolella.

Asia sai varmistuksensa viikonloppuna, kun 29-vuotias suomalainen loukkaantui AHL:ssä. Säteri mursi sormensa, eikä hän tule pelaamaan arviolta kahteen viikkoon. Red Wingsin kausi päättyy sen sijaan jo tällä viikolla, sillä joukkue ei etene pudotuspeleihin.

Kokenut suomalaismaalivahti siirtyi täksi kaudeksi Red Wingsin organisaatioon, mutta tilille on kertynyt pelejä ainoastaan farmiseura Grand Rapids Griffinsissä. 38 ottelussa hänen torjuntaprosenttinsa on ollut 89,9.

Samalla Säterillä on edessään seuraavat neuvottelut, sillä hänen NHL-sopimuksensa päättyy tähän kauteen. Nähtäväksi jää, jatkuuko ura vielä Pohjois-Amerikassa.