Liigan pudotuspeleissä jo puolivälierissä pudonneen TPS:n Otto Nieminen kiitteli vasta äskettäin sosiaalisessa mediassa Turku-ajoistaan. Samalla tiellä on myös toinen todellinen turkulaisikoni Oskari Siiki (jutun arkistokuvassa).

Urallaan käytännössä aina Turussa pelannut hyökkääjä debytoi TPS:n liigajoukkueessa kaudella 2012-13. Nyt edessä ovat uudet haasteet.

– Isä-poika-luistelusta se alkoi 20 vuotta sitten ja eilen päättyi hieno matka kasvattajaseuran paidassa. Paljon on matkan varrella sattunut ja tapahtunut, mutta aina minulla on ollut iso mustavalkoinen TPS-sydän, ja tulee olemaan edelleen, kevään 2015 nuorten Suomen mestaruuden kirkkaimmaksi meriitiksi nostanut hyökkääjä kirjoitti Instagram-tilillään kauden loputtua.

Ura jatkuu, mutta ei TPS:ssä.

– Nyt matka jatkuu kohti uusia tuulia! Ja älkää ymmärtäkö väärin, en ole lopettamassa missään nimessä. Kyllä herkäksi vetää, mutta nyt Ose on puhunut, kiitos.

Siiki on pelannut TPS:ssä sekä Bluesissa Liigaa yhteensä 167 runkosarjapelin verran pistein 20+19=39. Lisäksi vyöllä on yksi pudotuspeliottelu tältä keväältä ilman tehoja.

Hyökkääjä on viilettänyt myös Mestiksessä TUTO Hockeyn ja SaPKon paidassa muutamissa kymmenissä otteluissa.

LUE LIIGAN TUOREIMMISTA MYÖS:
Ennätystenkirjat paukkuvat Liigassa pian uusiksi – Tapparan tähtipelaaja nousemassa kaikkien aikojen kärjeksi!