Liigan tulikuuma välieräsarja Helsingin IFK:n ja Oulun Kärppien välillä jatkuu maanantai-iltana Helsingissä joukkueiden neljännellä kohtaamisella.

Sarjassa tappiolla otteluvoitoin 1-2 oleva kotijoukkue IFK saa hyökkäykseensä kaksi merkittävää täsmäasetta, kun viime ottelusta sivussa olleet Sakari Salminen ja Lennart Petrell palaavat joukkueen kokoonpanoon. Niin ikään edellispelin sivussa ollut Joonas Rask ei sen sijaan ole helsinkiläisten kokoonpanossa maanataina. Raskin paikan ykkösketjussa neljännessä ottelussa ottaa paluun tekevä Salminen.

Vierasjoukkue Kärpät joutuu otteluun ilman loistavat pudotuspelit pelannutta puolustaja Teemu Kivihalmetta. Seitsemässä pudotuspelikamppailussa tehot 3+4 iskeneen Kivahalmeen paikan oululaisten kakkospakkiparissa ottaa Taneli Ronkainen. Kolme ottelua näissä pudotuspeleissä pelannut Aleksi Mäkelä nousee puolestaan Kärppien kokoonpanoon seitsemänneksi puolustajaksi.

HIFK:n ja Kärppien välinen neljäs ottelu käynnistyy maanantaina kello 18.30.