Mitä täällä tapahtuu? Suomalainen superyllättäjä dominoi Keski-Euroopan kovassa liigassa – oletko kuullut tätä nimeä?

© Kuva: Juha Tamminen
Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Sveitsin pääsarja NLA on edennyt siihen pisteeseen, että mukana on enää kaksi joukkuetta. Bern on voiton päässä mestaruudesta, kun se on lyönyt finaalisarjassa Zugin kolmesti. Näiden joukkueiden pelaajat miehittävät myös pudotuspelien pistepörssin kärkipaikkoja.

Zugin Garrett Roe johtaa pörssiä lukemin 6+11=17. Hänen perässä on joukkuekaveri Lino Martschini lukemin 6+10=16, Bernin Marc Arcobello keikkuu kolmantena saldolla 7+7=14.

Suomalaisista paras pistemies ei ole Harri Pesonen tai Toni Rajala, vaan superyllättäjä Santeri Alatalo. Kotimaan Liigassa kausina 2008-13 lähinnä peruspakiksi muovautunut pelaaja on pörssinelonen huimalla saldolla 0+11=11. Kuluva kausi on ollut Zugia edustavalle Alatalolle läpimurto, kun runkosarjassa hän takoi tehot 9+14=23.

Vertailun vuoksi mainittakoon, että Liigan 110 runkosarjapelissä pakki viimeisteli aikanaan tehot 5+14=19 – lisäksi vyölle kertyi kolme playoff-matsia pisteittä. Nyt tuo 19 pinnaa meni rikki siis yhden runkosarjakauden aikana Sveitsissä, jonka pääsarja on tasoltaan lähellä Liigaa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!