TPS-päävalmentaja Kalle Kaskinen jatkaa turkulaisseuran päävalmentajana myös tulevalla kaudella.

Asian vahvisti joukkueen urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki vastatessaan TPS:n nettisivulla kannattajien Facebookissa esittämiin kysymyksiin.

Joukkueen kausi päättyi pettymykseen, kun se putosi pudotuspelien puolivälierissä HPK:lle voitoin 1-4.

Niittymäki kuitenkin torjui osan päävalmentajalle esitetystä kritiikistä.

– Tilastollisestihan se, että Kaskisen aikaan ollaan pärjätty huonosti, ei ihan pidä paikkaansa. Viime vuoden pronssipelin tappio oli kuitenkin paras sijoitus sitten 2010-mestaruuden, Niittymäki toteaa.

Urheilupomo ei halua antaa varsinaista arvosanaa päättyneestä kaudesta, vaan muistuttaa kannattajia eräästä seikasta.

– Lyhyesti, jos ajatellaan kuinka paljon meillä oli loukkaantumisia kärkiketjujen pelaajilla, niin kuitenkin noin 50 peliä runkosarjassa oltiin sarjakakkosia. Tietenkin fakta on se, että lopputulos ei miellytä ketään ja se on kuitenkin se, mikä loppupeleissä ratkaisee, Niittymäki sanoo.

Ensi kauden joukkueen rakentaminen on parhaillaan käynnissä ja uusista sopimuksista tiedotetaan Niittymäen mukaan jo huhtikuun aikana.

– Pakistoon on tulossa vahvistuksia. Muutama nuori pelaajaa tulee alustavasti saamaan parempaa roolia. Olisi johtavia pelaajia, olisi taitoa, rouhijoita, nopeaa jalkaa, erikoistilannepelaajia. Siitä se sitten muodostuu, samaan tapaan miten ollaan aikaisemmatkin vuodet menty.