Liigassa runkosarjaan jäänyt Vaasan Sport tiedotti jälleen tiistaina sopimusuutisista mm. kotisivuillaan. Joukkueessa on käynyt tänä keväänä melkoinen myllerrys erilaisten pelaajakauppojen takia. Voit lukea niistä lisää jutun lopussa olevien linkkien takaa.

Tuoreimmat hankinnat ovat puolustajat Paul Geiger ja Kristian Tuohilampi. Pelaajat liittyvät joukkueeseen ensi kauden kattavilla sopimuksilla. Molempien sopimukset sisältävät lisäksi Sportin option kaudesta 2020-21.

Liki kaksimetrinen ja satakiloinen Geiger pelasi tällä kaudella italialaisessa HC Bolzanossa kansainvälistä EBEL-liigaa. Lisäksi hän on pelannut mm. AHL:ssä.

– Geiger on iso ja vahva pelaaja, jonka vahvuudet ovat maalin edessä sekä puolustus- ja alivoimapelaamisessa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi.

Tuohilampi puolestaan luuti Liigan katastrofijoukkue Ässien pakisto ja nähtiinpä hänet ajoittain myös hyökkääjänä. Puolustajalle kotkapaita on tuttu, sillä hän pelasi ensimmäisen kerran Sportissa jo kaudella 2010-2011.

– Tuohilampi on soturi, joka laittaa joukkueen aina etusijalle ja on valmis tekemään kaikkensa joukkueen eteen. Hän on meille ennalta tuttu pelaaja ja huippupersoona, joka sopii loistavasti joukkueeseen.

LUE AIEMMISTA PELAAJAKAUPOISTA:
Liigaseura julkisti peräti viisi sopimusta: ”Poikkeuksellisen hieno tilanne meidän historiassa”

Liigajoukkue ryöväsi kokeneen hyökkääjän riveihinsä vihollisleiristä – ”Monen vuoden kokemus johtavasta roolista”

Kanadalaispuolustaja palaa Liigaan – pelannut aiemmin TPS:ssä ja Lukossa!

Liigajoukkue pelaajakaupoilla – hankki vahvistuksen Ruotsista: ”Persoona sopii meidän juttuun”