Sport tiedottaa tehneensä sopimukset viiden vaasalaisseuran A-nuorten SM-pronssimitalistin kanssa.

Liigaseura kiinnitti hyökkääjät Santeri Haaralan, Eemil Erholtzin ja Lari Heikkisen, sekä puolustaja Eemeli Ylitalon. Lisäksi hyökkääjä Miro Lehtimäen sopimuksessa ollut optiovuosi on käytetty.

Heikkisen sopimus on yksivuotinen, Haaralan ja Ylitalon sopimukset puolestaan yksivuotisia sisältäen lisäksi Sportin option kaudesta 2020-2021. Erholtzin sopimus on kolmivuotinen ja kestää kevääseen 2022 asti.

Ryhmästä Haarala ja Erholtz valittiin hiljattain myös Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen. (lue uutinen täältä)

– On poikkeuksellisen hieno tilanne meidän historiassa, että pystymme nostamaan näin monta hyvää pelaajaa kerralla Liiga-rinkiin. Tämä on hieno palkinto hyvästä kaudesta, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi sopimuksia joukkueen nettisivulla julkaistussa tiedotteessa.