Kovin Carolina Hurricanes hetkeen? Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen johdattaneet joukkueen ihmeelliseen temppuun

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesia voi pitää yhtenä talven suurimmista valopilkuista ainakin sinivalkoisten lasien läpi katsottuna. Joukkue on liitänyt läpi talven yllättävän hyvällä tasolla, ja nyt se rymistelemässä pudotuspeleihin. Kiitos suomalaisten.

Tällä kaudella vähintään pinna per peli -tahdilla runkosarjan huipentava Sebastian Aho on Canesin pistelinko lukemin 30+52=82, kakkospaikkaa miehittää maanmies Teuvo Teräväinen lukemin 20+53=73.

Toinen Carolinaa elossa pitävä seikka on joukkueen vieraspelien ällistyttävä liito. Kun Hurricanes kellisti yöllä Toronto Maple Leafsin vieraissa lukemin 4-1, otti joukkue jo kauden 21. vierasvoittonsa. Se on historiallisen kova lukema.

Joukkue on edellisen kerran voittanut noin monta keikkamatsia kauden aikana talvella 2005-06. Ensimmäisen kerran organisaatio pystyi tähän Hartford Whalers -nimellä sesongilla 1988-89.

Yön ottelussa Torontoa vastaan suomalaiset jäivät pienempään rooliin ainakin pisteiden valossa. Se on toki joukkueen kannalta hyvä, että muutkin pystyvät ratkomaan koitoksia. Maalinteossa edellisen kerran noin kuukausi sitten onnistunut Aho jäi pisteittä, Teräväinen saalisti yhden syöttöpinnan tyhjään rysään syntyneeseen maaliin.

Canes on kerännyt idän joukkueista seitsemänneksi eniten pinnoja (95). Columbus Blue Jackets ja Montreal Canadiens piinaavat vain pisteen päässä.

LUE POHJOIS-AMERIKAN MUISTA JUTUISTA:
Mitkä liekit! NHL:n suomalaislupaus rikkoi jo 50 pinnan rajan, maalimääräkin todella vakuuttavaa luokkaa

Pitkä huili ohi! Tähtihyökkääjä palasi kokoonpanoon NHL:ssä – iskettiin suomalaisnuorukaisen laidalle!

Maaliennätys ja komea pesäpallolyönti! Suomalaiset ratkaisijoina huipputärkeässä NHL-ottelussa

Tällaisella kiesillä Patrik Laine kurvailee – TV-ankkurilta kuitti: ”Hoitakaa hänelle autopesu!”


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.