Tällä kaudella jo nuorten MM-kullan Suomelle ratkaissut ja Liigassa vahvoja otteita varsinkin loppukaudella esittänyt Kaapo Kakko on nostattamassa Pohjois-Amerikassa melkoista ennakkokiimaa NHL:n tulevan varaustilaisuuden lähestyessä.

Potentiaalisiin tulevaisuuden NHL-lupauksiin erikoistunut Last Word on Hockey -sivusto vertaa tuoreessa artikkelissaan 18-vuotiasta suomalaislupausta pelityylinsä puolesta sensaatiomaisen kauden NHL:ssä pelanneeseen Florida Panthersin Aleksander Barkoviin.

Sivusto mainitsee artikkelissaan erityisesti Kakon luistelunopeuden, vahvat ensimmäiset potkut sekä suunnanmuutokset. Myös nuorukaisen kamppailuvoima sekä pehmeät kädet sekä tulinen rannelaukaus saavat sivustolta erityismaininnan. Kehuja keräävät lisäksi suomalaislupauksen pelinlukutaito sekä kyky rakentaa maalipaikkoja ns. tyhjästä.

Sivusto nostaakin Kakon pelaajaksi, jolla on kaikki eväät murtautua tulevan NHL-seuransa kahteen kärkikentälliseen heti ensi kaudella. Saman teki aikoinaan myös tällä kaudella 80 pelissä 94 pistettä pommittanut Barkov. Mies pelasi tulokaskaudellaan 54 ottelua tehoin 8+16=24.