Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkinin, 33, ja häntä liki puolet nuoremman maanmiehen, Carolina Hurricanesin Andrei Svetshnikovin, 19, viimeöinen tappelu on NHL:n tämän hetken kuohuttavin tilanne.

Hallitseva Stanley Cup -voittaja pudotti venäläislupauksen tappelussa tylysti. Se sai mm. vanhemman Svetshnikovin, eli Jevgenin kiehumaan. Hän lähetti tähdelle rajun uhkauksen Instagramissaan.

Tapaus on mennyt erikoisella tavalla tunteisiin myös jollain muulla sitä seuranneella. Ovetshkinin Wikipedia-sivuille oli nimittäin ilmestynyt varsin erikoinen ”tieto” venäläisestä.

Englanninkielisen sivuston mukaan Ovetshkin ”on tunnettu pienten poikien lyömisestä”.

Tämän artikkelin kirjoittamishetkellä Wikipediassa ei tuota tekstiä enää ollut.

”Pienten poikien” saattaa jossain määrin loukata Svetshnikovia. Ainakaan otteidensa perusteella hän ei ole millään tavalla pikkupoika taalajäillä. Se on aivan varma, ettei Ovetshkinia moisiin puuhiin ihan kuka vaan lähde haastamaan – varsinkaan venäläinen maanmies.

Toisekseen vuonna 2000 syntynyt pelaaja on esiintynyt kaukalossa edukseen myös pisteiden valossa. Täysi runkosarja toi tehot 20+17=37, pudotuspelien saldo on 2+1=3.

Caps johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

LUE MYÖS:

”Olet läski! Mene takaisin farmiin!” – Patrik Laine kuumensi vastustajaa, huutelu loppui tylyyn kuittiin

Huippulupaavan venäläisen tyrmännyt Aleksandr Ovetshkin sai aikaiseksi vihaa – hakatun jääkiekkoa pelaava veli lähetti kovan uhkauksen somessa!

Huhhuh! Aleksandr Ovetshin tiputti hanskat ja teki nuoresta vastustajastaan hakkelusta – katso tappelu