Tiesitkö? Kausi loppuu pettymykseen, liigahyökkääjä teki silti historiaa murskajaisissa tyylikkäällä tavalla

© Kuva: Juha Tamminen

Vaikka Jukurien kausi Liigassa päättyy jälleen kerran runkosarjaan, päätti joukkue vieraspelinsä tiistaina tyylikkäällä tavalla Raumalla. Jukurit tuhosi Lukon kauden toiseksi viimeisessä ottelussaan peräti numeroin 6-1.

Mikkeliläisten suurin sankari oli kypärätempun latonut Markku Flinck (kuvassa oik.). Ennen tiistaita hyökkääjällä oli kasassa vain seitsemän osumaa, mutta nyt maalisarake näyttää jo kohtalaisen hienoa lukemaa 10.

Kolme maalia yhteen peliin oli historiallinen suoritus. Se oli nimittäin Jukurien seurahistorian ensimmäinen pääsarjassa. Kaikki kunnia Flinckille, mutta maaleista toinen ja kolmas syntyivät enemmän ja vähemmän Lukon uskomattoman pupeltamisen seurauksena.

Jukureilla ei ole sarjakauden päätöspelissään KooKoota vastaan sen kummempia panoksia. Joukkueen sijoitus liigakaudella 2018-19 on torstain koitoksen tuloksesta riippumatta 14:s.
Lukko puolestaan kohtaa Ilveksen Tampereella ”kuuden pisteen pelissä”. Raumalaisten lopullinen sijoitus runkosarjassa on jotain väliltä 5-8.