Ottawa Senatorsin omistaja Eugene Melnyk ei kuulu kiekkomaailman pidetyimpiin kasvoihin. Liikemies on suututtanut seuran fanit useaan otteeseen esimerkiksi uhkailemalla siirtävänsä joukkueen muualle.

Nyt Ottawa-kannattajat ovat hiilenä, koska seura kauppasi kaikki parhaat pelaajansa pois. Kulisseissa kuohuu enemmänkin.

Seura on pitkän aikaa junaillut uutta hallihanketta. Moderni jäähalli tulisi aivan Ottawan keskustaan. Vaikeuksien jälkeen on viimein varmistunut, ettei hallia ole tulossa.

Hankkeeseen on käytetti neljä vuotta suunnitteluaikaa ja rahaa yli neljä miljoonaa dollaria. Koko homma sai surkean huipennuksensa, kun rakennusprojektin kumppanit, Ottawa-omistaja Melnyk ja Trinity Development Groupin puhemies John Ruddy ovat haastaneet toisensa oikeuteen.

Melnykiä on pitkään vaadittu myymään seura pois. NHL:n johtoportaassa näihin pyyntöihin ei ole suhtauduttu vakavasti, mutta nyt jos uuden hallin menettänyt Ottawa alkaa menettää liigalle rahaa, saattaa komissaari Gary Bettmankin kiinnostua seuran kuvioista tarkemmin.