NHL-seura kiinnitti tulevaisuuden keulakuvansa – verrataan jopa yhteen sarjan suurimmista megatähdistä!

© Kuva: Getty Images

New York Islanders on kiinnittänyt viime kesän NHL-varaustilaisuuden avauskierroksen 11. nimenä huudetun Oliver Wahlströmin riveihinsä kolmivuotisella tulokassopimuksella.

Tällä kaudella Bostonin yliopistojoukkueessa kiekkoilleen 18-vuotiaan laitahyökkääjän odotetaan viettävän loppukauden Islandersin AHL-farmijoukkue Bridgeport Sound Tigersissa.

Luisteluvoimaisena sekä loistavalla peliälyllä varustettuna maalintekijänä pidettyä ruotsinamerikkalaista on verrattuna kykyjenetsijäraporteissa mm. Buffalo Sabresin megatähti Jack Eicheliin. Wahlström oli yksi menneen vuoden varaustilaisuuden tavoitelluimmista laitahyökkääjistä.

Nuorukaisen uskottiin vielä muutama päivä sitten harkitsevan siirtymistä tulevaksi kaudeksi jopa Ruotsin SHL:ään. Yhdysvaltoja Suomelle nuorten MM-kisoissa vuodenvaihteessa edustaneen Wahlströmin isä on entinen ruotsalaiskiekkoilija Joakim Wahlström. USA hävisi U20-turnauksen loppuottelun Suomelle.