Lukon konkarihyökkääjä Toni Koivisto jatkaa uraansa raumalaisjoukkueessa myös ensi kaudella.

Seura tiedotti 36-vuotiaan Koiviston yksivuotisesta jatkosopimuksesta nettisivullaan.

– Todella hyvät fiilikset. Ykkösvaihtoehtoni oli jäädä Lukkoon. Täällä on tullut viiletettyä jo useampi vuosi ja olen todella tykännyt olla täällä. Hienoa, että saan jatkaa ainakin vielä vuoden Lukossa, Koivisto toteaa tiedotteessa.

Myös Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt huokuu tyytyväisyyttä nyt julkistettuun jatkokontrahtiin.

– Tämä oli molemminpuolinen tahtotila. Toni halusi jatkaa ja me halusimme hänen jatkavan meillä. Kun tilanne on tämä, on hyvät edellytykset päästä sopimukseen, Sahlstedt painottaa ja jatkaa:

– Haluamme joukkueeseen jatkuvuutta ja Toni on pelannut Lukon paidassa jo pitempään. Hän on oikean tyyppinen kokenut pelaaja, joka on pystynyt mukautumaan nykyjääkiekon vaatimustasoon.

Liiga-debyyttinsä Lukossa kaudella 1999-2000 tehnyt Koivisto on pelannut tähän mennessä 839 runkosarjaottelua summaten niissä tehot 203+249=452 ja 76 pudotuspeliottelua, joissa saldo 20+22=42. Tällä kaudella pelaamissaan 58 ottelussa hän on summannut 29 (18+11) tehopistettä.

Koivisto on aktiivipelaajista eniten runkosarjaotteluita (624) Lukon paidassa pelannut pelaaja.

Liigaa laituri on pelannut raumalaisjoukkueen lisäksi Ilveksessä ja Kärpissä. Lisäksi Koivistolla on kokemusta KHL:stä ja SHL:stä.

Lukko aloittaa oman puolivälieräsarjansa Tapparaa vastaan perjantaina Tampereella.