Jättiläismäinen hyökkääjä mättää käsittämättömiä tehoja junnuliigassa – jo 10 NHL-seuraa kintereillä!

© Kuva: Getty Images

OHL-seura North Bayssä kiekkoileva 21-vuotias hyökkääjä Justin Brazeau on yksi tämän hetken halutuimpia pelaajia NHL-seurojen papereissa.

Varaamaton, peräti 198-senttinen ja 103-kiloinen järkäle on pommittanut tällä kaudella pelaamissaan 68 OHL-pelissä 113 (61+52) tehopistettä herättäen samalla tiettävästi ainakin kymmenen NHL-seuran kiinnostuksen.

Brazeau ei ole raporttien mukaan pelaajana nopeimmasta päästä, mikä tosin on täysin luonnollista tuon kokoluokan pelimiehelle. Toisaalta laitahyökkääjän kerrotaan kehittyneen parin viime vuoden aikana jättimäisin harppauksin. Mies on lähes tuplannut tehopisteensä OHL:ssä jokaisella kaudella kolmen viimeisen sesongin ajan.

Ainakin Columbus Blue Jacketsin ja Vegas Golden Knightsin kerrotaan olevan miehestä kiinnostuneiden seurojen joukossa. Miehen NHL-sopimus julkistettaneen heti, kun kanadalaisen kausi junnuliigan pudotuspeleissä on ohi.