GM Jarmo Kekäläisen johtamaan Columbus Blue Jacketsiin kaudeksi 2017-18 siirtynyt Artemi Panarin on ollut tällä kaudella hävyttömässä liekissä. Venäläinen saalisti yöllä peräti neljä syöttöpinnaa 5-2-voittoon päättyneessä Nashville Predators -pelissä.

Kekäläisen kultakimpaleen kauden pistesaalis on nyt mallia 27+56=83. Sekä syöttö- että pistemäärä ovat kaikkien aikojen parhaat kausikohtaiset noteeraukset Columbusissa. Aiemmat ennätykset olivat nekin hyökkääjän nimissä – 55 syöttöä ja 82 pistettä.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Artemi Panarin recorded four assists to boost his season totals to 27-56—83 and establish @BlueJacketsNHL single-season franchise marks for assists and points, eclipsing his own mark set in 2017-18 (27-55—82). #NHLStats #CBJvsNSH

Columbusin kautta aikain paras pistemies on Rick Nash. Hän iski joukkueessa parhaimmillaan 39 syöttöä ja 79 pinnaa per kausi.

Joukkueen neljän ottelun voittoputki on siivittänyt sen juuri ja juuri jatkopaikoille. Columbus ja Montreal Canadiens ovat tasapisteissä viimeisellä jatkajan ja ensimmäisellä putoajan paikoilla.

BLUE JACKETSILLA MENI AIEMMIN KEVÄÄLLÄ SYNKEMMIN:
Onko Columbus sittenkin menossa kohti täydellistä katastrofia – Jarmo Kekäläisen rohkea veto kostautumassa NHL:ssä?