Onko Columbus sittenkin menossa kohti täydellistä katastrofia – Jarmo Kekäläisen rohkea veto kostautumassa NHL:ssä?

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Suomalais-GM Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets ui NHL:ssä tällä hetkellä, jos ei nyt aivan syvissä vesissä, niin ainakin pinnan alla. Joukkue on tiukassa pudotuspelitaistelussa tällä hetkellä vain pisteen jatkopaikkojen ulkopuolella.

Yöllä niskaan tuli kylmää vettä. Kun Columbus taipui Edmonton Oilersille yllättäen ja samaan aikaan pahin kilpakumppani Montreal Canadiens kampesi yhtä yllättäen NY Islandersin nurin, pullahtivat Kekäläisen joukot pudotuspeliviivan väärälle puolelle.

Blue Jacketsilla on jäljellä enää kahdeksan peliä runkosarjassa. Jos viime yön draaman kaari toistuu keväällä vielä jäljellä olevissa matseissa, voi Kekäläisen aiemmin nähty riski johtaa täydelliseen katastrofiin – eli jatkosta karsiutumiseen.

Suomalais-GM teki kauppoja suuntaan jos toiseen, mutta piti kiinni timanteistaan.

Kekäläinen ei päästänyt irti venäläisestä tähtikaksikostaan Sergei BobrovskiArtemi Panarin, vaikka kummankin sopimukset päättyvät kauden loputtua. Tämä voi tarkoittaa sitä, että pelaajat lähtevät sinitakeista ilman siirtokorvausta.

Blue Jacketsiin tulivat muun muassa Ottawa Senatorsissa pelanneet supertähti Matt Duchene ja Ryan Dzingel sekä pari muuta pelaajaa. Toiseen suuntaan ovi kävi varausvuorojen ja lupausten liikkuessa.

Vaikka Kekäläinen laittoi kaiken peliin, näyttää tilanne nyt todella huolestuttavalta.

Riski, rohkea veto, all in – miten nyt kukakin haluaa mieltää – kostautuu ainakin tällä vauhdilla. Blue Jackets on ottanut käkättimeen jo kolmessa pelissä peräkkäin.

Asiasta kirjoitti Suomessa perjantaina ensimmäisenä Iltalehti.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA SUOMALAISJUTUISTA MYÖS:
Näitkö, miten NHL:n ruotsalaishyökkääjä tylytti? – ”Lähetti Patrik Laineen Tesoman grillijonoon”

Mikään ei tunnu pysäyttävän! Sebastian Aho historiallisen kovassa pistevireessä – noussut lähelle kärkeä

Oho! Tätä ei ole nähty koskaan aiemmin: Aleksander Barkov ja toinen supertähti tekivät maagista historiaa

Coloradon Mikko Rantanen loukkaantui NHL:ssä – valmentajalta huolestuttava kommentti

Aleksander Barkov ja Joel Armia liekeissä yön NHL-kierroksella

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS