Huh! Connor McDavidia ei pidättele NHL:ssä mikään – supertähti nousi Wayne Gretzkyn ja Sidney Crosbyn peesiin

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin Connor McDavid, 22, nousi yöllä todella harvinaiseen seuraan NHL:ssä rikottuaan 3-6-tappioon päättyneessä New Jersey Devils -pelissä jo 100 pinnan rajan. Kanukki nosti kahdella syötöllä kauden pistesaldonsa lukemiin 34+66.

Kanadalainen on vasta viides pelaaja koko NHL:ssä, joka on pystynyt vähintään kolmeen vähintään 100 pisteen kauteen 23-vuotiaana tai nuorempana. McDavid iski viime kaudella 108 ja sitä edellisellä 100 pinnaa.

Oilersin kippari on nyt suhteellisen kovien miesten peesissä kyseisessä tilastossa. Neljään sadan pisteen sesonkiin kyseisellä iällä ovat pystyneet vain Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Dale Hawerchuk ja Sidney Crosby.

Jos on nuori supertähti ollut iskussa, niin ihan samaa ei voi sanoa hänen joukkueestaan. Öljypaidat ovat nyt kuuden pisteen päässä jatkopaikasta, kun otteluita Oilersilla on pelaamatta enää tusinan verran.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Yllättävä ennätys lähellä – alempien ketjujen hyökkääjältä todella erikoinen tehohetki NHL:ssä

NHL-seura halusi suomalaishyökkääjänsä takaisin kokoonpanoon – joukkueen palkkakuningas heitettiin tylysti katsomoon!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.