Mestis-joukkue KOOVEEn Niki Huovinen kohautti edustamansa joukkueen ja Hokin välisessä karsintaottelussa tiistaina. Hän takoi kajaanilaisten pelaajaa selän ja niskan alueelle useaan kertaan.

Nyt pelaaja on saanut odotetunlaisen tuomion. Hyökkääjän kausi on ohi, kun aiemmin myös Hokkia edustanut Huovinen sai jopa viisi peliä käsittävän kakun.

Huovinen ja Hokki-pelaaja päätyivät laitavääntöön, jossa jälkimmäisenä mainittu jäi ottavaksi osapuoleksi Koovee-hyökkääjän jyrän alle. Pelaajan takomisella ei ollut mitään tekemistä esimerkiksi kiekon tavoittelun kanssa.

– Tulee huomioida, ettei vastustajalla ole ollut tilanteessa minkäänlaista mahdollisuutta suojautua iskuilta. Kurinpitoryhmä katsoo teon olleen tilanteeseen nähden varsin ylimitoitettu ja heijastavan vastustajan kunnioituksen puutetta, Mestiksen sivuilla kirjoitettiin.

Sarjakarsinnat jatkuvat tänään kolmansilla osilla. KOOVEE ja Hokki kohtaavat Tampereella ja Peliitat sekä Hunters Heinolassa. Illan kotijoukkueet johtavat neljällä kiinnityksellä ratkeavia ottelusarjoja voitoin 2-0.