Mestiksessä brutaali sekoaminen – pelaaja takoi entistä joukkuekaveriaan todella vaarallisesti

© Kuva: Getty Images

Hokin ja KOOVEEn tiistaista Mestiksen karsintaottelua leimasi todella ruma välikohtaus. Tamperelaisjoukkueen Niki Huovinen kiskoi poikkittaista mailaa kajaanilaispelaajaa selän ja niskan alueelle sen minkä kerkesi.

Tilanteesta erikoisen teki se, ettei KOOVEElla ole peleissä mitään syytä provosoitua. Tamperelaisjoukkue johtaa karsintaotteluparia voitoin 2-0, kun sarjapaikan uusimiseen vaaditaan neljä voittoa. Tietysti moiseen käytökseen ei oikeuta mikään, oli ottelusarjan voitot ihan missä tilanteessa hyvänsä.

Toinen outo seikka on se, että Huovinen pelasi viime kaudella juurikin Hokissa.

– Neljä kertaa viime kauden seurakaveria selkään/niskaan. Tuomio: Kaksi minuuttia, poikittainen maila, Hokin viestintä- ja tapahtumapäällikkö Jere Saastamoinen twiittasi.

Hyökkääjä Huovinen pelasi KOOVEEn kolmosketjun sentterinä. Hän iski ottelussa yhden maalin.