NHL:ssä iskettiin lauantaina peräti neljä pelaajaa käsittänyt pelaajakauppa Montreal Canadiensin ja Philadelphia Flyersin vaihtaessa pelaajia.

Montreal saa kaupassa puolustaja Christian Folinin sekä kokeneen hyökkääjä Dale Weisen. Flyersiin suuntaan matkaavat puolustaja David Schlemko sekä sentteri Byron Froese.

27-vuotias Folin on pelannut tällä kaudella Flyersin paidassa 26 ottelua tehoin 0+2. 481 NHL-ottelua urallaan pelanneen 30-vuotiaan Weisen tehot 42 ottelussa ovat 5+6=11. Weise jatkaa uraansa ainakin aluksi Canadiensin farmiseura Laval Rocketin riveissä.

Kesällä 2017 Montrealiin Vegas Golden Knightsin kanssa suoritetussa kaupassa siirtynyt Schlemko, 31, on pelannut tällä kaudella 18 NHL-ottelua tehoin 0+2. Miehen tililtä löytyy lisäksi kahdeksan ottelua farmiliiga AHL:n puolelta.

Schlemkon tavoin kesällä 2017 Canadiensiin siirtynyt Froese on ollut tällä kaudella farmiseura Laval Rocketin paras maalintekijä miehen iskettyä tehot 14+16=30. 27-vuotias hyökkääjä toimi joukkueen historian ensimmäisenä kapteenina.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
The Canadiens have acquired defenseman Christian Folin and forward Dale Weise from the Philadelphia Flyers.

DETAILS ➡️ goha.bs/2SkQJGN

#GoHabsGo