Seuraava lähtijä Porista, pakki toiseen liigajoukkueeseen: ”Kiitollinen, että saan tavoitella menestystä”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan pudotuspeleistä ulos jäävä Ässät tiedotti nettisivuillaan, että joukkue ja pakki Jere Seppälä ovat purkaneet pelaajan loppukautta koskevan sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Tiedotteessa kerrotaan, että siirto on osa aiemmin uutisoitua suunnitelmaa, jolla turvataan kilpailukykyisen joukkueen rakentaminen tulevalle kaudelle.

– Kiitos Jerelle täällä vietetyistä vuosista omastani ja Ässien puolesta. Tiemme olisivat eronneet joka tapauksessa kauden jälkeen, joten nyt se aikaistui muutamalla kuukaudella. Toivotamme hänelle onnea ja menestystä jatkoon, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula sanoi.

SaiPaan siirtyvä Seppälä kiitteli puolestaan Ässien organisaatiota ja kannattajia.

– Pääsin viettämään täällä lähes kolme vuotta toteuttaen unelmaani jääkiekkoilijana. Olen kiitollinen Ässille myös siitä, että saan mahdollisuuden taistella playoffseissa ja tavoitella menestystä tänä keväänä.

Liigassa kaudella 2013-14 debytoinut pakki pelasi kolmen Blues-kauden jälkeen myös Ässissä kolme kautta. Seppälä on tehnyt 275 runkosarjan pelissä pisteet 22+38=60 tehotilaston näyttäessä lukemaa +3.

Etenkin aika Porissa todisti sen, että Seppälä kuuluu Liigassa oikeinkin kelvollisten peruspakkien joukkoon. Tehotilastot olivat Ässissä kausittain vanhimmasta tuoreimpaan +8, +11 ja +3. Viimeisenä mainittu oikeuttaa patapaidoissa kyseisen tilaston kärkeen.

Ässistä ovat aiemmin tällä kaudella lähteneet Jarno Kärki, Sakari Salminen ja Niko Peltola.

LUE KOTIMAISESTA KIEKOSTA MYÖS:
Ohhoh! Alasarjajoukkueelta ”seurahistoriansa merkittävimmät sopimukset” – liigalegenda ja AHL-mestari mukaan


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?