NHL-megatähdelle todella kovaa tylytystä – ex-seurakaveri: ”Kerää vain omia pisteitään”

© Kuva: Getty Images
Liigassa HPK - Tappara! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Toronto Maple Leafsiin täksi kaudeksi yhdeksän New York Islandersissa viettämänsä vuoden jälkeen jättisopimuksen solminutta John Tavaresia ei totisesti muistella lämmöllä miehen vanhassa seurassa.

Islanders-fanien vihat lähtönsä ansiosta päälleen saanut 28-vuotias kanadalaissentteri ei tainnut olla myöskään kaikkien pelikavereiden suosiossa New Yorkin aikoinaan.

Nyt entisen NHL-ykkösvarauksen lyttääjien joukkoon liittyy jopa entinen joukkuekaveri, itsekin aikanaan 1. kierroksella taalajäille varattu Rob Schremp, joka vastasi Twitterissä NBC Sportsin esittämään grafiikkaan siitä, kuinka paljon paremmin Islanders pelaa uuden päävalmentajansa Barry Trotzin alaisuudessa verrattuna aiempaan.

Omalla NHL-urallaan vain reilut 100 NHL-peliä pelannut, odotuksiin nähden pahasti flopannut Schremp näyttäisi antavan Trotzin tuloa enemmän arvoa joukkueen nykyiselle duunarihengelle.

Nyky-Islandersista ei nimittäin löydy ainuttakaan Tavaresin tasoista megatähteä, sen sijaan maalivahtipeli sekä nöyrä työnteko ovat kantaneet NHL:n pohjasakkaan ennakoidun joukkueen jopa Metropolitan-divisioonan selvälle johtopaikalle.

– Todellinen ”teen vain oman työni” -tyyppinen supertähti. Hän voittaa ainoastaan päästessään pelaamaan maajoukkueessa, joka on täynnä yhtä hyviä tai häntä parempia pelaajia. Muilloin hän kerää vain omia pisteitään ja omia palkintojaan, Schremp lataa Twitter-sivullaan.

57 ottelussa tehot 33+30=63 tällä kaudella Maple Leafsissä takonut Tavares on joka tapauksessa suurimpia syitä sille, että torontolaisseura kamppailee tällä kaudella ensimmäisestä Stanley Cupin voitostaan yli 50 vuoteen.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liigassa HPK - Tappara! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!