Jokereiden pelissä todella lupaavia piirteitä, vuosien raastava putki poikki? ”Olimme vielä selvemmin edellä”

© Kuva: Ilari Isotalo

Jokerit iskee keskiviikkona toisen kerran kuluvan kevään pudotuspeleissä Dynamo Moskovan kimppuun. Helsingissä vieraileva venäläispoppoo avasi KHL:n ratkaisupelit voitolla paras seitsemästä -ottelusarjan ollessa nyt vieraille tilanteessa 1-0.

Helsinkiläiset kärsivät Dynamoa vastaan kummallisesta kurimuksesta. Moskovalaisjoukkue on nimittäin kaatunut ”Narrien” käsittelyssä edellisen kerran syyskuussa 2015.

Ruotsalaispelaaja John Norman on silti luottavainen kohti tulevaa. Maanantaina oli aistittavissa tukku hyviä asioita.

– Jäi tunne, että pelasimme hyvin ja olimme parempi joukkue. Voittoa ei tullut, joten yksinkertaisesti pitää vain löytää tavat tehdä enemmän maaleja.

Avausosa päättyi Dynamon voittoon luvuin 4-2.

– He puolustavat hyvin, sen olemme saaneet huomata. Mutta eilenkin (maanantaina) loimme riittävästi maalipaikkoja voittaaksemme. Jos vertaa runkosarjan keskinäisiin otteluihin, niin olimme eilen mielestäni pelillisesti vielä selvemmin heitä edellä, ruotsalainen mietti.

Väsyttäminen lienee iso teema keskiviikkona.

– Uskon, että pystymme väsyttämään heidän puolustajiaan ja joukkuettaan luistelullamme. Yritämme antaa painetta aina kun se on mahdollista, ja uskomme, että se alkaa näkyä, mitä pidemmälle sarja etenee.

Lähde: jokerit.com