Ennen kaikkea jääkiekon parissa järjestämistään hyväntekeväisyystapahtumista tunnetuksi tullut Pietarinkadun Oilers aikoo kustantaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä menehtyneen mäkihypyn moninkertaisen olympiavoittaja Matti Nykäsen tulevat hautajaiset.

Pietarinkadun Oilers kertoi tiedotteessaan järjestön olevan valmis auttamaan Nykäsen perhettä, sillä myös Nykänen itse oli aina valmis auttamaan apua tarvitsevia. Nykäsen perhe haluaa järjestää 55-vuotiaana menehtyneen olympiasankarin hautajaiset perheen kesken ilman suurempaa mediahuomiota.

Järjestö julkaisi Facebook-sivuillaan lyhyen tiedotteen asiasta, eikä se aio kommentoida asiaa tämän enempää. Lue tiedote kokonaisuudessaan alta:

Pietarinkadun Oilers maksaa Matti Nykäsen hautajaiset.

Matti oli hyväntekijä.

Hän oli aina valmis auttamaan apua tarvitsevia yhdessä Pietarinkadun Oilersin kanssa. Nyt on meidän vuoromme auttaa Matin perhettä surun hetkellä.

”Emme kommentoi asiaa enempää ja toivomme rauhaa Matin läheisille” toteaa Pietarinkadun Oilersin kunniapuheenjohtaja Mato Valtonen.