Montreal Canadiensin GM Marc Bergevin päätti olla tekemättä isoja peliliikkeitä NHL:n maanantaina päättyneellä siirtorajalla.

Canadiensin GM:llä oli suuria suunnitelmia siirtorajaa varten, mutta lopulta joukkueeseen saapui vain hyökkääjä Jordan Weal.

Bergevin ei kieltänyt siirtorajan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa sitä, että oliko Canadiens hyökkääjä Matt Duchenen kintereillä. Kokeneen NHL-pomon mukaan hintavaatimus kanadalaistähdestä oli aivan liian korkea – kuin myös oli monen muunkin saatavilla olleen pelaajan.

Bergevin mainitsi, että NHL-seurat tekivät hänelle vaihtoehdotuksia, jossa oli mukana Canadiensin kärkilupauksia kuten muun muassa Jesperi Kotkaniemi. Nämä neuvottelut päättyivät hyvin lyhyeen, sillä Canadiens ei ollut valmis luopumaan kirkkaimmasta tulevaisuuden timantistaan.

– Kerron teille nyt tämän. Jos olisin suorittanut sen kaupan, jota minulta pyydettiin, olisitte sanoneet minua idiootiksi. Vaikka sen te teette varmaan muutenkin, Bergevin heitti lehdistötilaisuudessa NHL-toimittaja Arpon Basun mukaan.