Edmonton Oilers oli omien puheidensa mukaan palaamassa täksi kaudeksi pudotuspeleihin. Niiden puheiden jälkeen potkut ovat saaneet seuran päävalmentaja sekä general manager. Viimeinen pudotuspelipaikka olisi vain kolmen sarjapisteen päässä Colorado Avalanchen sulamisen johdosta, mutta Edmonton ei tästä huolimatta saa itseään kasaan.

Viime yön ottelussa Oilers johti niin ikään häntäpäähän kuuluvaa Chicago Blackhawksia lukemin 2-1 ennen kolmatta erää. Joukkue hukkasi johtonsa nopeasti, kun vastustaja paukutti neljä maalia reilussa kuudessa ja puolessa minuutissa. Toisen ja kolmannen maalin välissä kului aikaa ainoastaan 32 sekuntia.

Edmonton otti Cam Talbotin pois maalista kolmannen peräkkäisen takaiskun jälkeen, mutta Mikko Koskinen ei pärjännyt sen paremmin. Hän päästi reilussa puolessa erässä kiekon kahdesti selkänsä taakse.

Oilers-fanit buuasivat armotta omilleen löysästä esityksestä. Ei kulunut kauaakaan, kun myös kannattajien fanipaitoja alkoi lennellä jäälle.

Edmonton hävisi ottelun lopulta lukemin 6-2.