NHL:ssä täysin ”sekopäinen” peli – tulikuumat tähdet temppuun, jota on todistettu viimeeksi vuosia sitten

© Kuva: Getty Images
Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Washington Capitals ja San Jose Sharks yltyivät yöllä keskinäisessä ottelussa sellaiseen näytökseen, jota ei NHL:ssä ole hetkeen nähty. Jos 13 maalia yhteen peliin ei tunnu oudolta, niin viimeistään sen on tunnuttava, että kummankin joukkueen pelaaja onnistui iskemään hattutempun.

Kotijoukkueesta se oli vähemmän yllättäen ykkösketjun laituri Aleksandr Ovetshkin (3+1), vierailta tuohon pystyi kolmosketjun sentteri Tomas Hertl (3+1). Tsekki vei lopulta pidemmän korren Sharksin voitettua jatkoilla numeroin 7-6 juurikin hänen osumallaan.

Ottelut, joissa kummankin joukkueen pelaaja on pystynyt tekemään hattutempun, ovat NHL:n mittapuulla todella harvinaisia.

Edellisen kerran tällaista kamppailua on todistettu päivälleen kolme vuotta sitten, jolloin Pittsburgh Penguinsin Jevgeni Malkin (3+0) ja Vancouver Canucksin Jannik Hansen (3+0) osuivat kumpikin kolmesti Pensin 5-4-voittoon päättyneessä pelissä.

Vastaavia otteluita on nähty kaudesta 2008-09 lähtien kaikkiaan kuusi. Mainittujen tapausten lisäksi muiden pelien toteutumisvuodet olivat 2015, 2014, 2011 ja 2008.

Capitalsin ja Sharksin välisen maalikarkelon ainoa suomalainen oli haipaitojen Joonas Donskoi. Hän jäi tällä kertaa pisteittä.

LUE YÖN NHL-KIERROKSELTA MYÖS:
Uhkaava romahtaminen: NHL:n kenties kiehtovimman suomalaisen paluukaudesta sittenkin tyly katastrofi?

Tätä ei usein näe! Valtteri Filppula iski maalin NHL:ssä suoraan aloituksesta – katso video


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!