Mestis-selostajan piti siirtää oma auto kesken pelin – on yhä ällikällä lyöty: ”Siinä jäi monttu auki”­­­­­­

© Kuva: Ilari Isotalo

Heinolassa paikallisen Mestis-joukkue Peliittojen pelejä nelisen vuotta selostanut Juha Tammi koki keskiviikkona kesken Jokipojat-ottelun jotain todella yllättävää. Kun ottelun kuuluttaja kertoi, että eräs auto on siirrettävä välittömästi, tajusi 37-vuotias selostaja, että kyse on hänen omasta autostaan.

Todella erikoinen tapaus levisi netissä nopeasti. Tammi reagoi tilanteeseen luonnollisesti yllätyneen oloisena.

– No nyt tuli tämäkin ihme muuten nähtyä. Ihan välittömästi en nyt lähde siirtämään. Viekööt vaikka hinaajalla, tai tehkööt, mitä lystää. Voi perkale, kaikkea sitä pitääkin sattua, Tammi kummasteli Elisa Viihteen lähetyksessä.

Nyt selostaja itse kommentoi tapausta SuomiKiekko-sivustolle edelleen yhtä yllättyneenä.

– Yleensä olen sivusilmällä aina katsellut, että kenen takamus nousee ylös penkiltä, kun noita autonsiirtokuulutuksia joskus tulee. Kyllä siinä jäi monttu auki, kun kuuli oman auton rekisterinumeron.

Hallilla tavattu Tammi ei vaikuttanut erätauolla provosoituneelta, vaan siirsi auton ensimmäisen kaksikymppisen jälkeen pois väärältä paikalta. Siirtokehotus tuli kuten todettua, yllätyksenä.

– Jätin auton puolityhjälle parkkipaikalle, mutta mennessäni siirtämään, se oli yhtäkkiä kahden autorivin välissä tien tukkeena.

Kesken pelin auton siirtäminen ei tullut kuuloonkaan.

– Onneksi Peliittojen toimitusjohtaja Josse Mielonen onnistui käyttämään puhujanlahjojaan lepyttämällä ”kuumana käyneen” turvallisuuspäällikön ja sain erätaukoon asti armonaikaa auton siirtämiseen, Tammi veistelee.

Heinolalaiselle Mestis-yleisölle tutuksi tullut Tammi on kokenut selostajauransa aikana muutamia muitakin erikoisia tapauksia.

– Ottelun siirtäminen pari vuotta sitten Vierumäelle oli silloin selkänsä venäyttäneelle selostajalle eräänlainen koettelemus. Selostus tapahtui seisten vaihtopenkkien takana. Penkkejä ei ollut ja selkä jäykkänä piti yrittää kuikuilla pelaajien takaa, mitä kentällä tapahtuu, Tammi muistelee viitaten Peliittojen ja RoKin erääseen syksyiseen sarjapeliin, joka tosiaan siirrettiin Vierumäen Urheiluopistolle Heinolan jään petettyä.

Peliitat voitti Jokipojat keskiviikkoisessa pelissä voittolaukauskisan jälkeen numeroin 5-4.

Miska Miettinen, Heinola


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004