USA:n naisten maajoukkueen tähtipelaaja Brianna Decker osallistui NHL:n tähdistöottelun taitokisan syöttökilpailuun.

Viittä MM-kultaa ja kertaalleen olympiavoittoa upealla urallaan toistaiseksi juhlinut 27-vuotias Decker yllätti kaikki ja nappasi koko kisan voiton suoritettuaan vaikean syöttöradan minuutissa ja kuudessa sekunnissa.

Virallisesti voittajaksi saatiin kuitenkin Edmonton Oilersin Leon Draisaitl, joka selvitti radan kolme sekuntia jenkkinaista hitaammin.

Decker kilpaili tapahtuman ulkopuolella ja Draisaitl kuittasi voitostaan 25 000 dollarin palkintoshekin, mikä herätti suuresti närää kiekkofanien keskuudessa.

Rahasummalla katsottiin olevan huomattavasti suurempi merkitys Deckerille, kuin 8,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa kuittaavalle saksalaiselle.

Nyt Deckerin sponsori, jääkiekkovarusteita valmistava CCM on kuitenkin päättänyt lahjoittaa alun perin saamatta jääneet rahat.

– Haluamme onnitella sinua upeasta suorituksestasi eilisessä taitokisassa. Minuutti ja kuusi sekuntia (Deckerin aika syöttökisassa), se on aika nopeasti! Ymmärrämme naiskiekkoilijoiden tunnustamisen tärkeyden ja olemme iloisia voidessamma lahjoittaa sinulle ansaitsemasi 25 000 dollaria, välinevalmistaja toteaa Twitter-tilillään.

LUE MYÖS: Lätty lähtee! Sebastian Aho loisti vaikeassa taitokisassa – usea NHL-supertähti yllättävissä ongelmissa

NHL:n All Star -viikonlopussa käytiin perinteiset taitokilpailut – katso voittajat!

Mikä vauhti! Naiskiekkoilija hämmästytti NHL-megatähdet luistelukilpailussa – ”Hän suorastaan lensi”