Liiga: Tuplat Tapparalla – kivikova HPK taipuu

Liiga
Tappara – HPK
Keskiviikko 18.30

HPK taipuu

HPK-fanien pahin painajainen toteutui, kun joukkueen maalivahti Emil Larmi joutui pitkälle sairaslomalle. HPK:lta, eikä keneltäkään muultakaan joukkueelta, löydy Larmin tasoiselle maalivahdille paikkaajaa kakkosveskareiden joukosta.

HPK:ta on tietysti vieläkin paha voittaa. Joukkue pelaa aktiivista puolustuspelaamista ja lisäksi on onnistunut viime aikoina myös maalinteossa. Larmin torjuessa jättäisimme tämän vedon muille, nyt yli kahden nousevat tarjoukset kuitenkin kiinnostavat.

Tapparan diesel kiihtyy

Mitä pidemmälle kausi kehittyy, sen vaarallisempi on Tappara. Viimeksi se ei tosin mitenkään ylivoimaisesti esiintynyt. 5-2-voittotulos on komea, mutta maalipaikkoja ottelussa oli paljon vähemmän mitä tuloksesta voisi päätellä. Hieman samantyylinen peli nähtiin myös Mikkelissä, Tappara oli paikoissaan tappavan tehokas.

Joukkue lähtee varmasti HPK:takin vastaan tiukan puolustuspelin kanssa. Christian Heljanko ei ole aivan sarjan kärkiveskareiden tasoa. HPK:n kärsiessä ykkösmolarin loukkaantumisesta, kääntyy etu kuitenkin tällä kertaa Tapparan puolelle.

Saamme yli kahden kertoimia Tapparan voitosta lähes miltä tahansa bookkerilta. Esimerkkinä Unibetin kerroin 2,02, josta nappaamme kopin.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Tappara – HPK ja kohteeseen Tapparan voitto. Jos Tappara voittaa, saat 102 euroa voittoa riskittömän 100 euron vedon avulla. Muussa tapauksessa panos palautuu tilillesi. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.