JYPin urheilutoimenjohtajana pitkään toiminut Jukka Holtari jättää tehtävänsä välittömästi ja siirtyy suoraan hoitamaan vastaavaa tehtävää Jukureissa.

Mikkeliläisjoukkue tiedottaa nettisivullaan 57-vuotiaan Holtarin aloittavan työssään jo perjantaina 1.helmikuuta. Sopimus on solmittu vuoden 2021 loppuun saakka.

– Odotan äärimmäisellä innolla ja kiinnostuksella tulevaa pestiäni Jukureissa. Jukurit esitti vahvaa kiinnostusta minuun ja näen, että Jukureilla on voimakas halu kehittyä ja panostaa tulevaisuuteen, Holtari toteaa tiedotteessa ja jatkaa:

– Olen seurannut Jukurien taivalta 2000-luvulla ja näen sen kehityksen, innostuksen ja potentiaalin mikä organisaatiossa ja joukkueessa on. Jatkan innolla ja kovalla palolla unelmatyöni parissa nyt Mikkelissä

Jukureiden nykyinen urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen siirtyy joukkueenjohtajaksi.