Älytöntä! KS: Liigafanit tekivät karua jälkeä tuhoamalla hallia – ”He vielä netissä kehuivat tekemisillään”

© Kuva: Ilari Isotalo

Kouvolan Sanomat kirjoitti maanantaina todella ikävistä asioista. Aviisin mukaan lauantaisen KooKoo-Lukko-pelin aikana vierasjoukkueen epävirallinen faniryhmä sotki katsomossa paikkoja ja onnistui tuhoamaan parikymmentä penkkiä käyttökelvottomiksi. Pelin jälkeen joukko vapaaehtoisia KooKoon kannattajia oli mukana siivoamassa vierailijoiden jälkiä.

Kouvolalaisjoukkueen toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoi alkuperäisessä jutussa, että katsomon penkkejä oli saatu tuhoutumaan hyppimällä.

– Rikottuja penkkejä on pari lyhyttä rivillistä. Ne oli kiinnitetty betoniin metalliputkilla ja ovat nyt entisiä, toimitusjohtaja jatkoi tuhoista.

Halli on kaupungin omistuksessa. Lukko sentään osoitti pelisilmää täysin lapsellisesti toimineiden fanien pelleilyistä huolimatta.

– En tiedä minkä verran penkkirivien uusiminen tulee maksamaan. Rauman Lukko on luvannut viedä asiaa eteenpäin.

- Vierailijat olivat silpunneet myös katsomossa kannustamiseen tarkoitetut paukuttimet postimerkin kokoiseksi silpuksi. Ja he vielä netissä kehuivat tekemisillään.

Raumam Boja -ryhmä oli lisännyt Facebookiin päivityksen, jossa se jostain ihmeen syystä ikään kuin kehui toimiaan. Poistetussa päivityksessä oli kuva rikotuista penkeistä tekstillä ”Emme luovuta koskaan!”.

Lukolta itse ottelu sujui todella hienosti, kun se kaatoi isännät peräti numeroin 6-1.

Alkuperäisen uutisen sekä Facebook-päivityksen kuvineen näet täältä.

EDIT klo 10.40. Jutun kuva vaihettu.


PPÄIVÄN VIHJE: DETROIT RED WINGS – COLUMBUS BLUE JACKETS

NHL Prime Time: Nappaako Columbus kauden avausvoittonsa heikon Detroitin kustannuksella?