NHL:ssä viime vuosina yhdeksi kärkijoukkueeksi mielletty Nashville Predators koki taas sunnuntain vastaisena yönä karun pettymyksen, kun NY Rangers jatkoi sen raastavaa tappioputkea epämiellyttävällä tavalla. Nashville lähti päätöserään 3-2-johtoasemassa, mutta päätössummerin törähdettyä taulu näytti 3-4-tulosta.

– Teimme pelissä tarpeeksi hyviä asioita, pääsimme johtoon. Tyypillisesti olemme hyviä siinä tilanteessa, päävalmentaja Peter Laviolette kummastelee seuran kotisivuilla.

Kesällä 2017 jopa Stanley Cupin finaaleihin yltänyt, mutta niissä Pittsburgh Penguinsille voitoin 2-4 taipunut joukkue on lähestulkoon ”ainutlaatuisessa” kierteessä – negatiivisessa sellaisessa tietysti.

– Tappiot kasaantuvat, ja meidän on lopetettava se, Laviolette tietää kertoa.

– Emme voi hävitä kuutta ottelua peräkkäin, ei koko sarjassa eikä divisioonassamme, Nick Bonino lataa.

Myös jutun kuvassa olevan Kevin Fiala tietää, että joukkue pystyisi parhaimmillaan paljon parempaan.

– Haluamme olla NHL:n huippuporukka. Tiedämme, että voimme olla sitä, ja että meidän täytyy vain suorittaa paremmin.

Kuten Lavioletten alun kommentista ja pelaajien sanomisista voi päätellä, on Preds kaukana normaalista arjesta. Joukkue keikkuu läntisessä konferenssissa viidentenä ikävästä tappioputkesta huolimatta.