© Kuva: Getty Images

Ällistyttävää, Mikko Rantanen! Suomalainen takoi ennätyksen, venyi lisäksi todella harvinaiseen temppuun

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Colorado Avalanchen juna jatkoi vakuuttavaa puksuttamistaan yöllä, kun joukkueen jalkoihin jäi tällä kertaa Florida Panthers numeroin 5-2. Kaksi ensimmäistä erää kirjattiin numeroin 1-1, mutta päätösperiodi meni Avsille 3-0.

Coloradon ykkösketju Gabriel LandeskogNathan MacKinnonMikko Rantanen iski tällä erää yhteensä tehot 2+2=4.

Suomalainen läsäytti ottelun avausmaalin avauserän puolessa välissä kasvattaen pisteputkensa jo ennätyslukemiin. Tällä kaudella 29 ottelussa tehot 12+35=47 tehnyt suomalainen on viimeistellyt pisteitä nyt kymmenessä kamppailussa putkeen.

Rantanen venyi samalla todella harvinaiseen temppuun. Viimeisen kymmenen vuoden aikana, kaudesta 2007-08 lähtien Avs-leiristä vain kaksi pelaajaa on kolmesti pystynyt vähintään kymmenen ottelun mittaiseen pisteputkeen.

MacKinnon teki tällaisen tempun kausina 2013-14 ja 2017-18 sekä Tyson Barrie myös viime kaudella.

Ottelun muista suomalaisista Floridan Aleksander Barkov ja Juho Lammikko jäivät pisteittä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!