Video: Mikä näitä maskotteja vaivaa? NHL-maskotti töni vierasjoukkueen kannattajaa

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin maskotti Gritty rikkoi internetin ennen NHL-kauden alkua. Oranssi karvaturri sai meemeilijät töihin ja sosiaalinen media täyttyi pikavauhtia hauskoista kuvista, joissa joko pelättiin tai tehtiin pilkkaa uudesta maskotista.

Gritty on tehnyt useita tempauksia kauden mittaankin. Avausottelussa hän laskeutui katosta vaijerin varassa, kun taustalla soi Myley Cyrusin Wreckin Ball -kappale. Viimeisimpänä Gritty hieman kovisteli Tampa Bay Lightningin fania. Maskotti tönäisi vieraskannattajaa ja uhosi huvittavalla ruumiin kielellä.

Kotimaassa Liiga-maskottien uhoaminen ei ole ollut samalla tavalla hyvän maun rajoissa. JYPin maskotti Myrsky näyteli tällä kaudella muun muassa keskisormea vierasfaneille. Voit lukea aiheesta lisää tästä.