Liigajoukkueen maskottin väitetään sikailleen pahemman kerran – pyllisteli ja näytti keskisormea vierasfaneille!

© Kuva: Juha Tamminen

Maskottien tehtävänä on perinteisesti viihdyttää katsojia, erityisesti nuorempaa väkeä. JYPin kotiottelussa Jukureita vastaan ei kuitenkaan kaikki mennyt putkeen. Jyväskyläläisten maskotti Urho Myrsky aiheutti pahennusta vierasfaneissa viime viikon lauantain ottelussa.

Jukureiden kannattajien someviestien mukaan Myrsky muun muassa pyllisteli Jukurit-faneihin päin ja näytti keskisormea. Halloweenin henki on vallannut maskotin pahemman kerran.

JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius kommentoi tapausta seuran verkkosivuilla.

– Myrsky on viihdyttämässä ottelutapahtumissa ja on siinä äärimmäisen pidetty. Kenellekään ei saisi tulla mielipahaa, nyt jollain sellainen on. Jonkinlainen väärinymmärrys asiassa on pakko ollut tapahtua. En ole saanut mitään vahvistusta huonolle käyttäytymiselle lisätutkimustemme jälkeenkään. Se ei tarkoita, että kaikki olisi mennyt hienosti. Jotain siellä varmaan on sattunut, mutta sitä me ei olla saatu selville yksiselitteisesti, että mitä, Vallenius kertoo.

JYP ei olisi kaivannut enempää ongelmia. Kokenut joukkue on esiintynyt heikosti ja on sarjassa viimeiste edellisenä. Ongelmat kaukalossa eivät ole helposti ratkaistavissa, mutta maskotin suhteen härkää on jo tartuttu sarvista.

– Olemme käyneet Myrskyn kanssa kehityskeskustelun, jossa peli on purettu läpi ”vaihto vaihdolta”, Myrsky jatkaa viihdyttämistä jälleen maajoukkuetauon jälkeen, Vallenius sanoo.

Vaikka tiedossa ei olekaan, mitä tarkalleen ottaen tapahtui, seura ojentaa kätensä mikkeliläisten suuntaan.

– JYP pahoittelee tilannetta ja tarjoaa Sarvisclubille mahdollisuuden saapua seuraavan peliin 11.1.2019 fanimatkalle alennettuun hintaan. Myrsky tarjoaa paikalle saapuville Sarvisclubilaisille hodarin sovinnoksi hallilla. Myrsky on lapsirakas ja vilpittömästi pahoillaan aiheutuneesta hämmingistä, Vallenius jatkaa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!