NHL-joukkue täysin sekaisin – sivunnut erikoista historiaa todella surullisella tavalla

© Kuva: Getty Images
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Viime yönä Ottawa Senatorsille lukemin 3-4 taipunut ja omassa divisoonassaan viimeiseksi jämähtänyt Philadelphia Flyers on ollut syksyllä täysin sekaisin. Joukkueelle harmaita hiuksia on aiheuttanut eritoten maalivahtiongelma.

Flyers hankki aiemmin veräjälleen surkeasti pelanneen Calvin Pickardin – torjuntaprosentti 86,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo 4,01 – maalivahtiosaston loukkaantumisten takia. Toronton organisaatiosta tullut veskari ei kuitenkaan ole pystynyt muiden tapaan auttamaan joukkuetta.

Philadelphian tolppien välissä on käynyt melkoinen kuhina, sillä tällä kaudella sen peleissä on maalilla aloittanut peräti viisi eri kassaria.

Vastuuta ovat saaneet Pickardin lisäksi niin Brian Elliott, Alex Lyon, Anthony Stolarz (jutun kuvassa) kuin Michal Neuvirthkin.

Joukkue on nyt kirjoittanut vaihtuvuudella omanlaista historiaa, sillä vain kahdella laumalla on nähty yhtä monta veskaria aloittavana maalivahtina kauden 25 ensimmäisen pelin otannalla.

Nuo ovat Pittsburgh Penguins kaudella 1988-89 ja Atlanta Thrashers sesongilla 2005-06.

Torjuntaprosentteja tuijottamalla parhaiten toistaiseksi on selviytynyt Elliott. Hän on pysäytellyt pikkumustia 91,1 prosentin varmuudella muiden vastaavan tilaston jäädessä alle 90:n.

Flyers on päästänyt NHL:ssä maaleja neljänneksi eniten, kun omissa on kolissut 24 kamppailussa jo 86 kertaa.

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!