Karuihin ongelmiin vajonneelle liigajoukkueelle taas järisyttävä takaisku – suomalainen suurlupaus sivuun

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa jo viisi ottelua putkeen hirveällä maalierolla 6-20 hävinneen Ilveksen tuska sen kuin kasvaa. Liiga nimittäin tiedotti nettisivuillaan tiistaina, että suurlupaus Oskari Laaksoselle, 19, on lätkäisty peräti kolmen ottelun mittainen pelikielto.

Se oli seurausta viime lauantain KalPa-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Tällä kaudella joukkueensa tehokkaimman alle 20-vuotiaan pelaajan merkiksi sinistä Red Bull -kypärää kantanut pakki tööttäsi KalPan Frank Gymeriä joukkueiden välisen mittelön päätöserässä.

Tilanteesta tuomittiin 2+10 minuutin rangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta. Tilannehuone tarkasteli taklausta, ja lopputulema oli tupsukorvien kannalta lohduton.

Koska oikealta laukova pakki on paukuttanut tällä kaudella komeat tilastot – 24 ottelua tehoin 3+10, +9 – on hänen sivuun jääminen tamperelaisittain ikävä takaisku.

Laaksonen joutuu seuraamaan perjantain SaiPa-pelin sivusta, lisäksi väliin jäävät myös lauantaina pelattava Ässät-mittelö sekä itsenäisyyspäivän alla miteltävä KooKoo-kamppailu.

Keskiviikkona Liigassa pelataan neljän ottelun kierros kello 18.30 alkaen. Pelit ovat HPK-Lukko, KalPa-JYP, TPS-Ässät ja Tappara-Jukurit.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.