Hurja huhu: Jaromir Jagrin seura hankkimassa jo toisen entisen NHL-tähden – jenkkipuolustaja oli aikanaan melkoinen pistelinko

© Kuva: Getty Images

Tshekkiläinen kiekkojulkaisu Hokej.cz kertoo maan kakkostasolla pelaavan Rytiri Kladnon olevan jo toisen kokeneen NHL-pelaajan perässä.

Kiekkolegenda Jaromir Jagrin omistama seura nappasi hiljattain riveihinsä NHL-uransa juuri päättäneen Tomas Plekanecin erikoisella sopimuksella ja nyt tyrkyllä on peräti 552 NHL-ottelun jenkkipuolustaja James Wisniewski.

Jagr vahvistaa joukkueensa neuvottelevan Wisniewskin kanssa.

– Kaikki on mahdollista jos hän on kunnossa ja kiinnostunut pelaamaan täällä, tshekkilegenda toteaa arvoituksellisesti.

Wisniewski pelasi viime kaudella Saksan kakkostasolla EC Kassel Huskiesin riveissä summaten 33 ottelussa tehot 9+35=44. Hän pelasi helmikuussa myös USA:n olympiajoukkueessa Etelä-Korean Pyeongchangissa.

34-vuotias Wisniewski on takonut NHL:ssä kahdesti peräti 51 tehopistettä. Kaudella 2010-11 pelatessaan New York Islandersissa ja Montreal Canadiensissa, sekä 2013-14 Columbus Blue Jacketsin riveissä.

Ihan lähiaikoina mahdollinen siirto ei kuitenkaan olisi ajankohtainen.

– Se ei tapahdu ainakaan ennen joulua, sillä hänellä on kaksi pientä lasta ja hän haluaa olla tuolloin perheensä kanssa, Jagr toteaa.