Asiantuntijalta huimia näkemyksiä – Liigan suomalaislupaus laittamassa historiankirjat uusiksi NHL-draftissa?

© Kuva: Ilari Isotalo
Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

TPS-hyökkääjä Kaapo Kakko, 17, saattaa tehdä ensi kesänä suomalaista jääkiekkohistoriaa olemalla mahdollisesti koko NHL:n varaustilaisuuden ykkösnimi. Liigassa viime kaudella debytoinut ja tänä syksynä turkulaisjoukkueen tähdeksi murtautunut Kakko on ottanut huiman isoja kehitysaskeleita hurjan nopeasti.

Kakon monivaltaisuus on ällistyttävällä tasolla.

– Hän on vaarallinen joka kerta jäällä ollessaan ja myös vastuullinen puolustuspelaamisessa, Euroopassa NHL:n kykyjenetsijöitä auttavan European Scoutingin johtaja Göran Stubb arvioi NHL.com/fi:n mukaan.

Turun oma poika on saalistanut 16 liigaottelussa tehot 3+7=10. Joskus nuoren maagiset syötöt ovat olleet sitä luokkaa, että joukkuekaverit ovat latoneet kiekosta ohi passien yllätyksellisyyden takia.

– Hän ymmärtää peliä erittäin hyvin, on erinomainen kiekon kanssa, voittaa kaksinkamppailuja, on vahva laitaväännöissä, ja hänellä on hyvä valikoima erilaisia vetoja. Hän pelaa samalla lailla kuin ikäistään paljon vanhemmat pelaajat, Stubb jatkoi.

Stubbin kommenttien jälkeen on vaikea keksiä mitään pahaa sanottavaa Kakosta. Suomalainen on, jos ei aivan täydellinen, niin ainakin lähellä sitä kokonaisvaltaisuutensa takia.

Kakko tietää itsekin, missä hän kehityksensä kanssa menee. Hyökkääjä on siinä mielessä poikkeuksellinen, että hän sanoo asiat suoraan eikä ole turhan vaatimaton.

– Ehkä Liigassa se on yllättänyt, että itse saa paikkoja. Totta kai se on hyvä juttu. Vauhti ei ole niin kova, ettei itse pystyisi pelaamaan. Paikkoja on tullut, TPS-lupaus sanoi SuomiKiekolle aiemmin syksyllä Lahdessa.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!